Доставка и заплащане

ПЛАЩАНЕ

Плащането в онлайн платформата Nelifashion става:
- при получаване (директно на куриера/офиса на Еконт Експрес или Спиди след преглед и тест на стоката)
Потребителят заплаща сумата от посочената в сайта цена на артикула + стойността на доставката до адрес или офис на Еконт или Спиди.

До офис на Еконт
всички поръчки
6.00 лв

До офис на Спиди
всички поръчки
5.20 лв

До личен адрес
всички поръчки
7.00 лв

ЗАМЯНА & ВРЪЩАНЕ

Всеки артикул, закупен от сайта Nelifashion може да бъде върнат в 14 дневен срок, като трябва да са спазени следните условия:

- потребителят да предостави Разписка за получаване на пощенска пратка, издадена от куриерската фирма, с която да удостовери, че стоката е закупена именно от търговеца.

- закупената стока да бъде в ненарушен търговски вид

- закупената стока да бъде със запазена опаковка и етикети

- закупената стока да бъде без следи от употреба (да не е носен, пран, гладен)

- закупената стока да бъде без странични миризми (цигари, парфюм и др.)

Преди да бъде върната стоката, потребителят е задължен да се свърже с продавача и да го уведоми за своето намерение да върне артикул по дадена поръчка.

Връщането на артикули става съгласно следните данни:

Получател:

Офис на Спиди

Офис на Еконт

Тел.

Пратките се изпращат с наложен платеж, в случай, че потребителят е получил стоката чрез пратка с наложен платеж.

В случай, че потребителят е заплатил авансово чрез друг платежен метод, пратките се изпращат без наложен платеж.

Всички пратки се изпращат с опция за преглед.

В случай, че са спазени условията за връщане, продавачът заплаща наложения платеж за върнатата пратка, като потребителят може да получи сумата на следващия работен ден в офис на Еконт Експрес,Спиди или на адреса, от който е изпратена пратката.

Когато потребителят е упражнил правото си на отказ от договора от разстояние, търговецът възстановява всички суми, включително и разходите за доставка, в случай, че потребителят е избрал най-евтиния вид стандартна доставка, предлагана от търговеца – пощенска услуга на Еконт или Спиди.

Търговецът не възстановява допълнителните разходи за доставка на стоките, когато потребителят изрично е избрал начин на доставка на стоките, различен от най-евтиния вид стандартна доставка, предлагана от търговеца.

Търговецът възстановява сумата като използва същото платежно средство, използвано от потребителя при генерирането на заявката.

В случай, че не са спазени условията за връщане, продавачът има право да откаже пратката след преглед. Разходите по доставка в този случай, остават за сметка на потребителя.

При получаване на пратката, потребителят трябва да провери съдържанието на пакета за съответствие на стоката със заявката. При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за издаване протокол за увредена пратка.